U stuurt uw verkopers en vertegenwoordiger niet graag de baan op met een vuile auto. En uw chauffeurs worden onderweg ook beter gespot in een propere bestelwagen of vrachtwagen. Begrijpelijk! Een schoon voertuig maakt onmiddellijk een goede indruk bij uw klanten. AED Cleaning begrijpt hoe belangrijk een schoon wagenpark voor u is en komt daarom ook graag ter plaatse om uw wagens op geregelde basis of op verzoek te komen schoonmaken.

Een wagen, bestelwagen of vrachtwagen verkopen? Ook dan kunt op AED Cleaning rekenen om een 100% schoon voertuig op de markt aan te bieden. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de wagen nemen wij grondig onder handen, zodat er geen vuiltje meer te bespeuren valt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de verplaatsing naar ons bedrijf of tijdsverlies, wij komen immers tot bij u! Wanneer u en uw medewerkers aan het werk zijn, wassen wij de auto’s, bestelwagens of vrachtwagens. Snel, efficiënt en budgetvriendelijk.

Graag een vrijblijvende offerte op maat of professioneel advies? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat u snel weer met een proper voertuig de baan op kunt. Voor een ultrasnelle en kwaliteitsvolle service is AED Cleaning uw ideale partner.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward