Vloeren reinigen lijkt eenvoudig, maar is dat niet altijd. Veel hangt af van het type vloer: zo is de aanpak voor de schoonmaak van vinyl of linoleum niet per se dezelfde als die voor marmervloeren. En ook vast tapijt en parket- of betonvloeren vraagt om een specifieke aanpak.

Weet u niet hoe u aan uw vloerreiniging begint? Maak u geen zorgen, AED Cleaning denkt en handelt in uw plaats. Wij nemen graag uw zorgen en werk uit handen en stellen een professioneel en betrouwbaar team ter beschikking dat zijn tanden zet in uw vloerreiniging. Zo creëren we elke dag een schone werkomgeving, woning, eventruimte, inkomhal, winkel, hotelkamer en zoveel meer.

AED Cleaning heeft alle nodige machines en materialen in huis om uw vloer te boenen en te doen blinken. Ook hardnekkig vuil weten wij aan te pakken en verdwijnt in onze handen als sneeuw voor de zon.

Op zoek naar een vaste partner voor de vloerreiniging van uw bedrijf, kantoor, winkel of woning? Voor elk type vloer in elk soort gebouw heeft AED Cleaning de oplossing in huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, professioneel advies en een vrijblijvende offerte. Zo kunt u binnenkort zorgeloos werken of genieten, zelfs op blote voeten!

schoonmaakmachine-e1421960507841
vloerrijniging

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward