Dat niet zomaar elk schoonmaakbedrijf in voedingsbedrijven mag werken, spreekt voor zich. In de voedingssector gelden immers strenge regels en normen. Gezien de sector is het ook van essentieel belang dat de productieruimtes, machines en materialen op elk moment van de dag hygiënisch schoon zijn. Ook voor de schoonmaak in voedingsbedrijven. AED Cleaning blijft echter investeren in nieuwe sectoren en attesten, en beschikt over alle certificaten om in voedingsbedrijven te mogen schoonmaken.

Een schoonmaakbedrijf in de voedingsindustrie moet uiteraard ook de nodige kennis van producten en wetgeving hebben. Ons team wordt dan ook op regelmatige basis bijgeschoold, zodat het steeds in staat is om aan alle vereisten en normen te voldoen. De planning wordt aangepast aan uw productieproces, zodat u ongestoord kunt werken.

Zorgeloos werken in een hygiënische, smetteloze omgeving? AED Cleaning neemt uw zorgen weg en zorgt voor een schone werkomgeving, dag na dag. Neem snel nog contact met ons op voor de gespecialiseerde schoonmaak in uw voedingsbedrijf. Wij geven professioneel advies, leggen u onze attesten voor en bezorgen u een vrijblijvende, transparante offerte.

foodfactory

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward