Ramen wassen, zowat iedereen haalt er zijn neus voor op. Maar dat is buiten het team van AED Cleaning gerekend. Wij houden van ramenwassen! Dat we er het juiste materiaal, uitrusting en de beste producten voor in huis hebben, helpt uiteraard.

Niet alleen een schone gevel geeft uw gebouw een professionele of nette uitstraling, maar ook glasheldere ramen dragen bij aan een goede eerste indruk. Wat bent u immers met een schone gevel als u niet meer door de ramen naar binnen kunt kijken? Een afknapper, inderdaad!

AED Cleaning komt op regelmatige basis bij u langs om uw ramen te reinigen. Dat kan op de traditionele manier, maar ook door middel van osmosereiniging. Osmosewater is immers gedemineraliseerd en bevat daardoor geen stoffen meer die vlekken en strepen kunnen achterlaten op uw ruiten. Zeker voor hooggelegen ramen is een poetstechniek als osmose aangeraden.

Hoge ramen die moeilijk bereikbaar zijn? Dat is geen enkel probleem voor AED Cleaning. Wij beschikken over de nodige veiligheidsuitrusting om ook in de hoogte optimale resultaten te bereiken. Daag ons uit, wij deinzen niet terug van duizelingwekkende hoogtes!

Hebben uw ramen dringend een stevige wasbeurt nodig? Schoonmaakbedrijf en ramenwasser AED Cleaning staat paraat. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte op maat. Wij komen snel bij u langs om uw ramen weer glashelder te maken!

ramen_wassen
tegelaar-schoonmaak-glazenwassersbedrijf

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward