Een nieuwbouw-  of verbouwingsproject achter de rug, maar ligt de grond nog bezaaid met afval en ligt het stof centimeters dik? Niet leuk, maar een ideale klus voor AED Cleaning.

Bouwen of verbouwen, het brengt heel wat vuil en stof met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan stickers, verfresten, cement- en mortelresten of sporen van vet en lijm. Dat krijg je niet met om het even welk product weg zonder schade toe te brengen. AED Cleaning heeft de juiste producten en bekwaam personeel in huis die deze klus in sneltempo weten te klaren.

Schakel ons in voor uw (ver)bouwproject, zodat u of uw klanten zorgeloos in een piekfijne woning of schoon bedrijfsgebouw kunnen trekken. Ook na een brand, verhuis of wanneer het huurcontract is afgelopen, kunt u op AED Cleaning rekenen voor een stevige schoonmaakbeurt.

Wij reinigen elk gebouw en elke ruimte tot in de kleinste hoekjes. Daarnaast maken wij ook werven en bouwmateriaal voor, en doen we het voorbereidende schoonmaakwerk voor vloerders, schilders en stukadoren. Bouwmateriaal sorteren? Dat kunnen we ook! En tot slot kunt u ook een beroep doen op AED Cleaning voor het plaatsen of verwijderen van hekwerken en het demonteren van bouwsteigers of stellingen.

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor opleveringsschoonmaak? Samenwerken met AED Cleaning betekent dat u op beide oren kunt slapen na verbouwingen, bouwwerkzaamheden, brand of een verhuis. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en professioneel advies.

Wij zorgen samen met u voor een piekfijne oplevering van uw (ver)bouwproject.

2_gu8box

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward