Een machinepark onderhouden en stofvrij houden is geen eenvoudige opgave. Dat is ook meestal het laatste van uw zorgen. Geen zorgen, wij nemen deze taak met plezier van u over. Zo kunt u zich concentreren op uw core business en toch steeds in een piekfijne omgeving werken. Onze schoonmaakploeg werkt zodanig efficiënt dat we u dan ook op geen enkel moment van de dag voor de voeten lopen.

Industriële schoonmaak of reiniging van machines, productiehallen en magazijnen vraagt om expertise en professionele technieken. AED Cleaning biedt dan ook een totaalpakket aan van dieptereiniging voor verschillende toepassingsgebieden in een industriële omgeving. We bouwden reeds enkele jaren ervaring op in dit vakgebied en begrijpen dus perfect wat u nodig heeft.

Voor hogedrukreiniging, machinereiniging, stofverwijdering en vacuümreiniging in een industriële omgeving, productiehallen of magazijnen kunt u bij AED Cleaning terecht. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en heeft op elke schoonmaakvraag het antwoord.

Kan uw machinepark of productiesite wel een kleine opfrisbeurt of eerder stevige schoonmaakbeurt gebruiken? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij geven u graag professioneel advies en een vrijblijvende offerte. Samen stellen we een plan op waarmee u bijzonder snel en op regelmatige basis een betrouwbaar team over de vloer krijgt, zodat u altijd in een schone en veilige werkomgeving kunt vertoeven.

  • checkHogedrukreinigen
  • checkMachinereinigingen
  • checkStofverwijdering
  • checkVacuumreiniging
industriele-reiniging
industrie1

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward