Vertoont uw gevel sporen van vocht of verwering? Ziet u aanslag of mos op uw gevel? Zit er hardnekkig vuil op uw gevel dat u niet weg krijgt? Dat maakt geen goede indruk op uw gasten, bezoekers of klanten en geeft hen weinig zin om binnen te komen. Maar die tijden zijn nu voorgoed voorbij. Met AED Cleaning heeft u een professionele partner onder de arm die ervoor zorgt dat uw gevel steeds piekfijn in orde is.

Industriële gevelreiniging is één van onze specialiteiten. Zowel traditionele reiniging als nevelstralen en stoomreiniging zitten in ons aanbod voor de minder vuile gevels. Voor zeer vuile, aangetaste gevels is chemisch reinigen of zandstralen een mogelijkheid. Door regelmatig uw gevel te onderhouden, zorgen wij voor een uitnodigende uitstraling van uw gebouw. Na een stevige gevelreiniging hydrofoberen we de gevel zodat deze vochtafwerend wordt en geen water kan opnemen.

Is uw gevel niet overal even toegankelijk? Dat schrikt AED Cleaning helemaal niet af. Ons team is perfect uitgerust om aan alle hoekjes en moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen en deze schoon te maken. Vaak maken we hierbij ook gebruik van osmose, een milieuvriendelijke en efficiënte poetstechniek.

Wilt u uw gevel laten reinigen, ontmossen of zandstralen? Voor elke gevelschoonmaak hebben wij de nodige materialen, uitrusting en expertise in huis om de klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren graag verder en steken uw gebouw heel graag in een nieuw, schoon jasje!

gevelrijnni
gevelreiniging

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward