AED Cleaning is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar biedt altijd net dat tikkeltje meer aan. U kunt immers voor meer dan alleen schoonmaakdiensten bij ons terecht. Ook voor allerhande facility services, zoals bepaalde administratieve taken uitvoeren of een wc-dame of een onthaalmedewerker ter beschikking stellen, zijn wij uw ideale en betrouwbare partner.

Wij dragen zorg voor alle faciliteiten in uw bedrijf en creëren zo samen met u een aangename werkomgeving. De werkplaats goed verzorgen heeft immers een zeer positieve invloed op de sfeer en zorgt ervoor dat er minder ziekteverzuim is. Het is dus niet alleen een investering in uw bedrijf, maar ook in uw medewerkers.

AED Cleaning draagt duidelijke, transparante communicatie hoog in het vaandel. Daarom stellen we speciaal voor u een facility host aan. Met andere woorden, één contactpersoon waar u alles aan kunt vragen en die alles in goede banen leidt. We bieden de perfecte ondersteuning voor al uw facility services. Daag ons uit en stel ons uw vraag. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing.

Nood aan facility services? AED Cleaning begrijpt uw behoeften en zorgt ervoor dat u en uw medewerkers zorgeloos kunnen werken. Neem snel contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u snel verder.

facilityservices

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

09 296 44 97

arrow_upward